perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Kielletyt sanat 2006

Veemäisten ilmaisujen uhrit VIU ry, Kansainvälinen turhien sanojen riisuntakomissio sekä oikeistohullutusten, trendipelleyden ja paskantärkeyksien torjuntaprikaatit ovat yhteistyössä julkaisseet arvovaltaisen kiellettyjen sanojen listansa vuoden 2006 osalta.

bilettää (tapahtuma, jossa keskenkasvuiset teinit tai taloustieteilijät ovat puunanneet itsensä Sillä Silmällä- ohjelman näköisiksi ja pyörivät edestakaisin Kharman kaltaisessa Sedulassa eivätkä myönnä muille tai itselleen että perse on auki)

drinksu (makeutusaineiden, limonadin ja hedelmäuutteiden makuinen öglömakea litku, joita kyseiset ihmiset nauttivat)

ihqu (ilmiö, johon sana ihqu liitetään, sisältää yleensä muotoilugeeliä, kajalia, Idols-estetiikkaa ja lammasta muistuttavan äänen, joka kuuluu tämän ilmiön uudella joululevyllä)

katu-uskottava (tarkoittaa= jokin teennäinen ja laskelmoitu, jolla kuitenkin yritetään tehdä vaikutus viiteryhmään jota ihannoidaan)

olla liekeissä ( ei tarkoita tämän ilmaisun keksijän palamista roviolla, vaikka näin toivoisinkin tapahtuvan)

mediapersoona (korvataan sanalla "julkisuudenkipeä nolla")

olla parhautta ( musiikista: jotain joka on ylisuuren hypetyksen kohteena ja alelaarissa puolen
vuoden päästä)

olla täpinöissä (missä helvetin "täpinöissä?" Itselleni tulee mieleen tilanne, jossa ihminen on juonut pullollisen tärpättiä ja kärsii nautintohetken jälkiseuraamuksista)

prekariaatti ( Viittaa epätyypillisiin työsuhteisiin. Sarjassamme sosiologischta scheissejargonia pätewyydentarpeen tyydyttämisechsi osa 8000. )

sisäinen yrittäjyys ( tämä sana sinnittelee vuodesta toiseen. Tarkoittaa kyynärpäätaktiikan&ruskeakielitaktiikan käyttöä sekä ajatusta, että ihminen olisi "en tee mitään jos en saa karkkii"-tyylinen vauva vielä työikäisenäkin.)

tahtotila, tiimivalmentaja (liitännäiskäsitteitä edellä kuvattuun ilmiöön: tahtotila on ihmisen mentaalinen tila, jossa hän haluaa nuolla persettä ja käyttää kyynärpäitä. Tiimivalmentaja on ihminen, joka opettaa perseennuolemistaitoja sekä oikenlaisia kyynärpäiden asentoja kyynärpäätaktiikan käytön suhteen; Tietyissä organisaatiossa tiimivalmentaja- sanaa käytetään esimiehen sijaan. Tällöin kyseessä on ihminen, joka nuolee persettä ja käyttää kyynärpäätaktiikkaa)

valtaannuttaminen, valtaistaminen
(dialoginen perseennuolentataitojen aivopesutekniikalla syöttäminen)

kaikki sanat, joissa verbistä tehdään substantiivi: esim. oppija, osaaja, kuntoutuja (oppija on ihminen joka sisäisessä tahtotilassaan oppii uusia perseen nuolemisen tapoja; osaaja on ihminen joka ylemmyydentunnon puuskassaan kirjoittaa omat perseennuolentataitonsa myös englannin kielellä cv:hen. Kuntoutuja on ihminen, joka on vasta alkamassa oppimaan perseennuolemista, mutta kyllä hänestä vielä hyvä perseennuolija tulee.

kaikki sanat, joissa adjektiivia käytetään substantiivin tavoin: esim. ilmaisu "sosiaalinen tuottaa sukupuolen" tai "liberalistinen vaikuttaa hallinnossa". Jälleen mentaalimasturbointia&scheissejargonointia. Phyi!

Yllä olevien listan sanojen käytöstä on henkilö tuomittava jalkapuihin Mattilanniemen Mab-rakennuksen pihalle. Siinäpähän sitten kököttää.

Ei kommentteja: