perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Jeesus ja chapatti-leipä


Vasemmalla oleva kuva on intialainen chapatti-leipä, jossa on kuvan ottajan mukaan Jeesuksen kasvot. Jeesus tekee ilmestyksiä yllättäviin paikkoihin. Tämä leipä on ollut eBayssa myynnissä, kuten myös eräs sipsi, johon Jeesus myös ilmaantui.

Miksi Jeesus päätti ilmestyä chapatti-leipään? Oliko tarkoituksena ilmaista että "poikani, älä syö tätä chapatti-leipää, kuuntele minua, tee muille mitä haluaisit itsellesikin tehtävän. Myy tämä leipä hyvään hintaan Ebayssa".

Jeesuksen kasvot chapatti-leivässä ovat aikaisemminkin herättäneet hurmosta. Intiassa Bangaloressa sadat kristityt ovat matkustaneet kirkkoon, johon paikallisen leipurin vahingossa paistama Jeesus-chapatti on viety turvaan. Luultavasti kyseinen chapatti on jo mennyttä kalua, koska se paistettiin vuonna 2002, mutta mene ja tiedä:http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/south_asia/2484195.stm

Ylläoleva kuva on hilariöösiltä sivustolta www.jesusoftheweek.com, jossa on paljon muitakin mielenkiintoisia Jeesus-kuvia. Yksi hupaisimmista on alla oleva:

Saako Jeesus käyttää anabolisia steroideja?


Ei kommentteja: