maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Kutsu yleisötilaisuuteen: Monta kotia - yhteinen terveys- Tilaisuus maahanmuuttajien terveydestä ja hyvinvoinnista


Aika: Keskiviikkona 7.11.2012 | 17.00

Osoite: Dubrovnik Lounge & Lobby (Coronan alakerta), Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki
Paikkakunta: Helsinki
Maksu: Tapahtuma on ilmainen
Järjestäjätaho: Vieraasta Veljeksi -projekti, Miessakit ry

Lisätiedot:
vieraasta.veljeksi@miessakit.fi
www.miessakit.fi/fi/vieraasta_veljeksi

Kuinka maahanmuuttajamiehet voivat?
Miten maahanmuuttajien terveyttä edistetään?
Millaiset tapahtumat, kokemukset ja käsitykset vaikuttavat maahanmuuttajien hyvinvointiin?

Kaikki haluavat voida hyvin. Käsitykset siitä, mitä hyvinvointi on ja mikä on terveyden kannalta tärkeää, vaihtelevat. Terveyden kokemiseen vaikuttavat lapsuudesta asti omaksutut käsitykset sekä lääketieteen haarat ja perinteet. Ihmisten liikkuvuus ja kokemukset vaikuttavat paitsi terveyteen, myös vuorovaikutukseen terveydenhuollossa.

Puheenvuorot

Katsaus maahanmuuttajien terveys- ja hyvinvointitutkimukseen (Anu Castaneda, erikoistutkija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos)

Maahanmuuttajien terveys ja hyvinvointi sosiaalityöntekijän näkökulmasta (Merlin Seidenschwarz, sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttoyksikkö, Helsingin kaupungin sosiaalivirasto)

Seminaariosuuden jälkeen esiintyy Hilja Grönfors Trio, jonka laulujen juuret yltävät Intiaan ja Anatoliaan saakka. Niissä voi kuulla myös turkkilaisia sävyjä. Laulujen sävelkulku kertoo romanien elämästä ja siitä, millaista nousua ja laskua se on ollut kautta historian.

Tapahtuma on osa valtakunnallista Miesten viikkoa. Osallistujille ilmaiseen tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset sukupuoleen ja kansallisuuteen katsomatta.

Tervetuloa!

Ei kommentteja: